学术报告:Application of Graph Isomorphism Detection-集美大学理学院
   ·    院务公开
   ·    校院文件
   ·    学院动态
   ·    通知通告
   ·    每周会议

发布时间:2018年01月04日 09:27      访问次数:

报告题目:Application of Graph Isomorphism Detection

报告人:林宇清(澳大利亚纽尔卡尔大学,博士生导师)

报告时间:201815日(周五)下午400

报告地点:理学院章辉楼442学术报告厅

联系人:晏卫根教授

报告摘要:Graph Isomorphism detection is a well-studied problem. Although it is unknown if the problem is NP-complete, but there are efficient algorithms been developed for practical use. However, when come the Subgraph Isomorphism Detection, the task is much more difficult. In this talk, I will present some recent progress in this topic and discuss how these algorithms could be used in some practical applications.

报告人简介:林宇清,1995年兰州大学数学系本科,2004年澳大利亚纽尔卡尔大学数学系博士。曾留日从事软件开发工作。现为澳大利亚纽尔卡尔大学电子工程和计算机科学学院副教授,副院长,博士生导师。主要从事组合,图论和软件开发等方面的研究工作,已发表论文60余篇。

欢迎广大师生前往听讲!

201814